Bereikbaar van 09:00 uur tot 21:00 uur

Diensten

Schoorsteenveegbedrijf van Nieuwenhoven Zorg voor uw schoorsteen

Schoorsteenveegbedrijf van Nieuwenhoven staat al jarenlang klaar voor vele woningeigenaren in Zuid-Nederland om de zorg voor de schoorsteen en andere ontluchtingskanalen uit handen te nemen. De schoorsteen blijft bij vele woningen van ondergeschikt belang, maar dat is onterecht en bovendien gevaarlijk. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat achterstallig veegwerk een groot deel van de schoorsteenbranden veroorzaakt. Maar niet alleen brand is hierbij het gevaar, ook koolmonoxidevergiftiging kan het gevolg zijn. Allemaal stuk voor stuk zaken die u wilt voorkomen.

Om uw schoorsteen in optimale conditie te houden, kunt u door heel Zuid-Nederland heen op Schoorsteenveegbedrijf van Nieuwenhoven rekenen. Wij hebben door de jaren heen onze waarde bewezen en vele schoorstenen onder andere mogen vegen, onderhouden en repareren.

Zoekt u een deskundig schoorsteenveegbedrijf?

Zoek dan niet verder, maar neem zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zijn maandag tot en met zaterdag bereikbaar van 09:00 uur tot 21:00 uur en zijn u graag van dienst!

Onderhoud en reparatie

Voor de noodzakelijke reparaties en het jaarlijkse onderhoud aan uw schoorsteen, zijn wij al jarenlang de aangewezen partij om dit op deskundige wijze voor u te verzorgen. Is het te laat om tijdig onderhoud te plegen aan de schoorsteen, dan kunnen wij u adviseren om de schoorsteen te laten repareren/renoveren. Zo kunnen wij bijvoorbeeld kapotte voegen vervangen of de schoorsteen herstellen na een brand.

 Onderhoud en reparatie
Plaatsing van een schoorsteenkap

Plaatsing van een schoorsteenkap

Een schoorsteenkap beschermt uw rookkanaal en schoorsteen tegen bijvoorbeeld invallende regen of vorst. Maar een schoorsteenkap draagt ook bij aan het feit dat de warme lucht en rook beter afgevoerd zal worden. Bovendien zorgt de kap ervoor dat vogels zich niet kunnen nestelen, de opening van de schoorsteen is immers afgesloten. Schoorsteenveegbedrijf van Nieuwenhoven biedt diverse soorten schoorsteenkappen aan. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Goten schoonmaken

Uw dakgoot tijdig laten reinigen helpt verstoppingen voorkomen. Een verstopping in de dakgoot en/of regenpijp kan veroorzaakt worden door een blokkade van bijvoorbeeld takjes en bladeren. De blokkade kan tot gevolg hebben dat water uit de dakgoot over de gevel gaat stromen, wat kan leiden tot waterschade.

Het is belangrijk om de dakgoot minimaal eens per jaar te laten reinigen. De herfst is hier de beste periode voor, omdat de kans op gevallen bladeren en takken in dit seizoen het grootst is. Verder dient er normaal gesproken veel regenwater afgevoerd te moeten worden tijdens de herfst, waardoor de optimale werking van de regenpijp en de dakgoot met name in deze periode van belang is. Wacht niet te lang, maar laat tijdig uw goten schoonmaken door een ervaren specialist.

Breed aanbod aan damesfietsen

Verwijderen van vogelnesten

Vogelnesten kunnen zorgen voor overlast en bovenal schade aanbrengen aan uw dakgoot, afvoer of schoorsteen. Deze kunnen verstopt raken met alle gevolgen van dien. Een nest in uw schoorsteen kan ervoor zorgen dat het rookkanaal verstopt raakt, wat kan leiden tot koolmonoxidevergiftiging. Het nest is bovendien droog en vormt daarmee een potentieel brandgevaar. Schoorsteenveegbedrijf van Nieuwenhoven heeft een brok aan ervaring met het verwijderen van vogelnesten op een veilige en verantwoorde wijze. Wij zijn op de hoogte van de regels omtrent het verwijderen van nesten en hebben al vele woningen in Zuid-Nederland ‘nestvrij’ mogen maken.

Wilt u meer weten over onze diensten?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen desgewenst ook voegwerkzaamheden uitvoeren, nokpannen vastzetten, nieuwe schoorsteenkanalen maken, een schoorsteen inspectie met camera uitvoeren en nog diverse andere werkzaamheden op het dak voor u uit handen nemen. Wij zijn maandag tot en met zaterdag bereikbaar van 09:00 uur tot 21:00 uur en zijn u graag van dienst!

Snel hulp nodig?

Schoorsteenveegbedrijf van Nieuwenhoven